Expo Geertruidskerk van 27 juni-13 september

Zoekt u nog een leuk uitje voor een zomerse dag? Doe dan eens een dagje Geertruidenberg! In dit oude vestingstadje vind u op de markt de Geertruidskerk waar de hele zomer een kunstexpositie te bewonderen is. Atelier KOA is er vertegenwoordigd met 8 doeken.

Klik hier om het document te downloaden

Terug bij van Beek en Bloemsaat, van juni 2015 tot januari 2016

Ook in 2010 en 2012 exposeerden we als eens bij deze fysiotherapie praktijk. Vanaf de dag dat we de schilderijen (tenminste, de schilderijen die niet verkocht waren) weer ophaalden vroegen ze of we terug wilden komen. En nu is het zo ver. Iedereen is weer blij en enthousiast!
U vind de praktijk aan de Collegeweg 2 in Raamsdonksveer.

Terug bij van Beek en Bloemsaat!Terug bij van Beek en Bloemsaat!Terug bij van Beek en Bloemsaat!Terug bij van Beek en Bloemsaat!Terug bij van Beek en Bloemsaat!

Expositie bij huisartsenpraktijk Ulvenhout, juni 2015 - januari 2016

Wij zijn erg blij met de start van de expositie in ons medisch centrum. In de grote wachtruimte op de eerste verdieping en langs de trap daarnaar toe hangen nu een aantal werken van KOA. Alle werken gemaakt door mensen met een geestelijke handicap.
De schilderijen vallen op door hun vrolijke uitstraling, hun eenvoud, hun felle kleuren, maar ook door hun materiaal kwaliteit. Het mes snijdt aan twee kanten doordat de werken door KOA te koop zijn gezet voor het publiek, zodat eventuele kopers het voortbestaan van het KOA atelier kunnen sponsoren.
Onze wachtruimte is behalve voor bezoekers van de hulpverleners (huisartsen, tandartsen, prikpost,psychologen) voor iedereen op kantooruren toegankelijk.
Het adres is: Dienstencentrum-Dorpsplein 13, 1e verdieping- 4851 CP Ulvenhout. Iedereen is welkom!

Expositie bij dr. van Loenhout - te UlvenhoutExpositie bij dr. van Loenhout - te UlvenhoutExpositie bij dr. van Loenhout - te UlvenhoutExpositie bij dr. van Loenhout - te UlvenhoutExpositie bij dr. van Loenhout - te Ulvenhout

Open dag op zaterdag 21 maart 2015!

Op zaterdag 21 maart houd Atelier KOA haar jaarlijkse open dag. Dit jaar samen met de cratiefgroep.

Toe aan een mooi schilderij of een leuk dingetje of gewoon nieuwsgierig wat we doen? Kom dan zaterdag 21 maart tussen 10.00 en 15.00 uur naar de Lodewijk Napoleonlaan 71A!

Overigens zijn de andere groepen, productie en keuken, deze dag NIET te bezoeken .....

Open dag op zaterdag 21 maart 2015!Open dag op zaterdag 21 maart 2015!Open dag op zaterdag 21 maart 2015!Open dag op zaterdag 21 maart 2015!

Expositie bij ZET in Tilburg

 Wij zijn erg blij met de start van de expositie in ons kantoor. De schilderijen vallen op door hun vrolijke uitstraling, eenvoud en felle kleuren. Het mes snijdt aan twee kanten doordat de werken te koop zijn. Hiermee sponsoren eventuele kopers het voortbestaan van atelier KOA.

Zet
Wij werken aan een samenleving waarin iedereen meetelt en mee kan doen. Omdat we geloven in gelijke kansen en de meerwaarde van diversiteit, maar ook omdat het nodig is. Een vitale, leefbare en toekomstbestendige samenleving vraagt om actieve participatie van burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties.
Zet is daarin een cruciale schakel. Met name rond de thema’s wonen, zorg en welzijn, verbinden we publieke en private spelers, signaleren en mobiliseren we, verenigen we belangen en dragen bij aan het ontwikkelen en implementeren van creatieve oplossingen. Zo vertalen we beleid in maatschappelijk rendement (voor meer informatie: wijzijnzet.nl).

Met vriendelijke groet,
Marion van Wissen
directiesecretaresse

Terug bij RCH

RCH (Regionale Cooperatie Huisartsen) zijn oude bekenden voor ons. Al eerder exposeerden we hier en indertijd is er veel werk verkocht. De medewerkers waren meteen weer enthousiast toen ze de werken zagen.

Terug bij RCHTerug bij RCHTerug bij RCHTerug bij RCHTerug bij RCHTerug bij RCHTerug bij RCH

KOA bij het BVI in Den-Bosch

Zoals u hier onder kunt lezen onderhoud atelier KOA al jaren een warme relatie met het Bernard Verbeeten Instituut. Ook bij hun vestiging in Den-Bosch kunt u onze kunstwerken tegen komen!

KOA bij het BVI in Den-BoschKOA bij het BVI in Den-BoschKOA bij het BVI in Den-BoschKOA bij het BVI in Den-Bosch

Moulin Cotant restaurant in Fontenoy-le-Château

Fontenoy-le-Château een dorpje gelegen in de Lage Vogezen waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen maar ook kunt genieten van een origineel Frans repas én een kleine expostie van 5 KOA kunstwerken. Iedere dag open behalve woensdag.

Moulin Cotant restaurant in Fontenoy-le-ChâteauMoulin Cotant restaurant in Fontenoy-le-ChâteauMoulin Cotant restaurant in Fontenoy-le-Château

KOA en Instituut Verbeeten

Atelier KOA heeft al jaren een uitstekende relatie met het Instituut Verbeeten in Tilburg en Breda.

KOA en Instituut VerbeetenKOA en Instituut VerbeetenKOA en Instituut VerbeetenKOA en Instituut VerbeetenKOA en Instituut Verbeeten

KOA Kunst bij Forza Consulting

Forza Consulting is een ICT dienstverlener, gespecialiseerd in administratieve (ERP) software van Oracle. Ons kantoor staat in Soest. De kunst van Atelier KOA hangt in alle ruimten van ons kantoor, maar met name daar waar we veel bezoekers ontvangen: in de hal, de vergaderruimte en het trainingslokaal. We maken indruk op onze bezoekers, met deze mooie collectie.

KOA Kunst bij Forza ConsultingKOA Kunst bij Forza ConsultingKOA Kunst bij Forza ConsultingKOA Kunst bij Forza ConsultingKOA Kunst bij Forza Consulting

TopSpin Tenniscentrum

Op 3 oktober 2013 hebben we TopSpin weer voorzien van geheel nieuwe kunstwerken.

Winkelhaak 11 te Zwijndrecht. Totaal 29 werken te bezichtigen. Vrije inloop. Expositie  078 6299299 Cees van Hout of Marlies.

TopSpin TenniscentrumTopSpin TenniscentrumTopSpin TenniscentrumTopSpin TenniscentrumTopSpin TenniscentrumTopSpin TenniscentrumTopSpin Tenniscentrum

KOA bij fysiotherapie Ulvenhout

De reacties bij dr. van Loenhout waren zo enthousiast dat ze bij de fysio ook wel kunst van ons wilden. Geen probleem, dat regelen wij!
Maurice Verschuren van fhysiotherapie Ulvenhout:
De schilderijen van KOA zijn prachtig. Ze komen ook heel mooi tot hun recht in onze fysiotherapiepraktijk en fitnessruimte. Bij Fysiotherapie Ulvenhout zijn de schilderijen te bewonderen in alle vier de behandelruimtes, in de wachtruimte en in de fitnessruimte. Fysiotherapie Ulvenhout  is elke dag geopend van 8.00u tot 18.00u. En drie avonden per week. (zie ook www.fysiotherapieulvenhout.nl)

Architectenbureau Marquart BV

Pieter Breughelstraat 12 Raamsdonksveer. Te bezichtigen op afspraak, 0162 - 518 098

Bij Marquart BV hangt al geruime tijd werk van KOA, deze werken zijn namelijk een paar jaar geleden aangeschaft. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kan en toen ze onze Afrikaanse werken zagen wilden ze daar graag ruimte voor maken.

Architectenbureau Marquart BVArchitectenbureau Marquart BVArchitectenbureau Marquart BVArchitectenbureau Marquart BVArchitectenbureau Marquart BV

Fietsned BV

Bredaseweg 108, 4902 NS Oosterhout  0162 - 42772. Voor bezoek graag vooraf contacten per telefoon of mail gerryvandongen@fietsned.nl  info www.fietsned.nl

Expositie april tot en met heden.

Fietsned BVFietsned BVFietsned BVFietsned BVFietsned BV